Page 1 of 1

Codeview - number of lines to display

PostPosted: Sat Oct 07, 2017 10:29 pm
by Robertspark
Is there a setting for codeview screen object to set the number of lines that it can display.

I've got a screenset with limited space, and its displaying ~ 17 lines in an 8 font, I was hoping for less lines and a bigger fot to sit in the space I have, any guidance would be appreciated, thanks

Re: Codeview - number of lines to display

PostPosted: Sat Oct 21, 2017 7:13 am
by Robertspark
Balazs,

any chance of giving more settings available to the codeview function of the screenset, such as maybe just the number of lines to be displayed, at present I think the setting is 17 lines, I'd still like to be able to change this if possible please.

I appreciate that you will have to select an odd number, given the active line will be in the middle of he codeview window (on a 17 line codeview, it is line #9 that is the active gcode line, 8 lines displayed above, 8 lines displayed below).

Thanks,

Re: Codeview - number of lines to display

PostPosted: Wed Oct 25, 2017 9:19 pm
by cncdrive
Hi Rob,

I could do this, but not now, because we are very busy with the G41/G42 development and other things.
Could you please remind me to this after the G41/G42 supported version will be released?

Re: Codeview - number of lines to display

PostPosted: Wed Oct 25, 2017 10:05 pm
by Robertspark
Thanks Balazs, will do.

How far are you off a development release of g41/42 (not rushing you just wondering, Christmas present?)

Re: Codeview - number of lines to display

PostPosted: Wed Apr 11, 2018 9:26 pm
by Robertspark
^^Bump