2017 screen set cannot see any tick in configuration

If you created a new screenset and want to share it with others then please post it here. You can talk about screens here.

2017 screen set cannot see any tick in configuration

Postby Blairvoyach » Sun Sep 24, 2017 2:03 pm

Finally getting around to converting my router to UCCNC. I have the software installed and communicating with the UC300ETH. I have installed the 2017 screenset by Ger21 and it loads and runs fine but when I go to the configuration tabs, I cannot see any ticks in the options boxes. i.e. where it lets me select exact stop or CV, both boxes are empty and clicking in them does nothing. Same is true for all boxes where a tick can be placed. Loading the default screen set, everything is fine.

Running UCCNC latest release 1.2037
Windows 7 ultimate with all updates
Nvidea GT710 graphics

Any ideas?

Jeff.
Blairvoyach
 
Posts: 4
Joined: Sat Aug 05, 2017 1:10 pm

Forget it guys, USER ERROR :)

Postby Blairvoyach » Sun Sep 24, 2017 2:22 pm

in before someone makes me look a bigger fool than I already feel :D

I failed at step 1 of the installation guide............ step1 !!!! :oops:
in my eagerness to get it all running, I neglected to copy all of the macros into the macro folder in my new profile.

Needless to say, Ger's screenset is functioning perfectly now.

Regards, to all,
Jeff.
Blairvoyach
 
Posts: 4
Joined: Sat Aug 05, 2017 1:10 pm

Re: 2017 screen set cannot see any tick in configuration

Postby ger21 » Sun Sep 24, 2017 2:37 pm

If you ever run into any other issues, you'll usually get a much quicker response if you email me directly.
Gerry
UCCNC 2017 Screenset - http://www.thecncwoodworker.com/2017.html
ger21
 
Posts: 1202
Joined: Sat Sep 03, 2016 2:17 am


Return to Custom Screensets

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest