Saving Points files

If you think you've found a bug post it here.

Saving Points files

Postby Vmax549 » Mon Jan 15, 2018 2:58 am

I ran into a glitch creating a probing wizard. I updated teh Saved file name with scripting and did all the update/save/validate functions but teh FIle SAVES to teh Example_Gcodes Folder instead of teh assigned folder.

I even went to teh probing page and pressed teh update button. Same thing.

The only way I could get it to work is IF I used teh {SET} button on the probe page and created teh filename there. THEN it saved correctly to teh assigned folder.

IS this a bug or a feature ??

(;-)TP
Vmax549
 
Posts: 919
Joined: Sun Nov 22, 2015 3:25 am
Location: USA

Re: Saving Points files

Postby cncdrive » Mon Jan 15, 2018 4:25 am

Yes, that field, the filename to save to is not editable and so the software does not accept the new value when set onscreen or via macro/plugin, in other words it will not update the internal variable which holds the filename, only if it is set with the SET button. I'll check what can I do about this issue.
cncdrive
Site Admin
 
Posts: 1860
Joined: Tue Aug 12, 2014 11:17 pm


Return to Report a bug

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron