UC100 skipping G code(specifically circles)

If you think you've found a bug post it here.

Re: UC100 skipping G code(specifically circles)

Postby ger21 » Thu Apr 26, 2018 6:45 pm

It looks like my only option is to cut circles in sections


You could switch to UCCNC, like everyone else here has done.
Gerry
UCCNC 2017 Screenset - http://www.thecncwoodworker.com/2017.html
ger21
 
Posts: 960
Joined: Sat Sep 03, 2016 2:17 am

Re: UC100 skipping G code(specifically circles)

Postby Maxim » Thu Apr 26, 2018 8:09 pm

You are correct, I could switch over, but I don't think I currently have the time to learn a new software. Looks like that may be the future though
Maxim
 
Posts: 7
Joined: Fri Apr 20, 2018 12:33 am

Re: UC100 skipping G code(specifically circles)

Postby andrewbishop66 » Thu Apr 26, 2018 9:34 pm

Hi all
If I could just add my 2 pence worth or 2 cents for over the pond
I have found that changing from mach 3 to uccnc was not to time consuming and you can use both

But the main point is how much time i saved after the change the whole system just seems to run beter


This is just my point of view others may have had different experiances

Thanks Andrew
andrewbishop66
 
Posts: 84
Joined: Mon Dec 19, 2016 9:05 pm

Previous

Return to Report a bug

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron