Macro - SmartHome

Here is where you can drop off Examples of WORKING macros,plugins,Gcode programs , macro Wizards etc.
Please give a brief description of what it is and how it works.

Re: Macro - SmartHome

Postby Battwell » Tue May 01, 2018 6:23 pm

dezsoe wrote:
Battwell wrote:would be nicer if it would back off to an encoder index pulse :-)

:) That's your job on the hardware side to synchronize home switch with the index pulse. Lot of people do it to make homing more precise.


suggestions on best way to achieve this? i already have encoders with z pulse. only way i could see was to use a probing routine?
Uc300eth on router and mill
If they say it can't be done- I find a way!
Battwell
 
Posts: 407
Joined: Sun Sep 25, 2016 7:39 pm
Location: South Wales. Uk

Re: Macro - SmartHome

Postby Battwell » Wed May 02, 2018 8:39 am

im sure the lovely developers at cncdrive will add it one day . - another great selling point feature that i could rave about for them ( do they realise how many extra sales ive got them from the facebook groups so far? - loads! )
Uc300eth on router and mill
If they say it can't be done- I find a way!
Battwell
 
Posts: 407
Joined: Sun Sep 25, 2016 7:39 pm
Location: South Wales. Uk

Previous

Return to UCCNC TOOL BOX

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests