Axis move to switch function

Here is where you can request new features or special features.

Re: Axis move to switch function

Postby A_Camera » Mon Feb 19, 2018 9:56 am

What would be the benefit/need? Perhaps a real life example would help to understand the benefits.
A_Camera
 
Posts: 477
Joined: Tue Sep 20, 2016 11:37 am

Re: Axis move to switch function

Postby dezsoe » Mon Feb 19, 2018 2:45 pm

A quick and easy solution: you could drive a relay (or some logical circuit) to select the optical sensor or the touch probe. Than you could use the same input and G31.
dezsoe
 
Posts: 641
Joined: Sun Mar 12, 2017 4:41 pm
Location: Csörög, Hungary


Return to Feature Request

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron